28 Ekim 2022

İkili Paydaş Toplantılarımızı çevrim içi olarak gerçekleştirdik

İstanbul Kalkınma Ajansı'nın 2021 yılı Yaratıcı Endüstriler Mail Destek Programı kapsamında desteklediği İstanbul Yaratıcı Endüstriler Merkezi (İstanbul Creative Industries Hub) projemiz kapsamında paydaşlar edinmek amacıyla çeşitli kurumlar ile İkili Paydaş Toplantılarımızı çevrim içi olarak gerçekleştirdik.

Toplantılarımız; Kültür Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, TÜSİAD, Global Compact, TÜRKONFED, SEDEFED, TİM, Bahçeşehir Üniversitesi, SALT, İMA, İKSV, KALE ve KTSM olarak çeşitli sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu, üniversite vb. eğitim kurumları, hub, uluslararası kuruluş, özel sektör ve YEKON Yönetim Kurulu Proje Ekibi katılımcıları ile yapıldı. Görüşmelerimizde merkezin tanıtımı, potansiyel iş biirlikleri ve destek çalışmaları için görüşler aldık. Yapılan değerlendirmelerin ve önerilerin de ardından toplantılarımızı sonuçlandırdık. 

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen İstanbul Yaratıcı Endüstriler Merkezi (İstanbul Creative Industries Hub) Projesi kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği İstanbul Kalkınma Ajansı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın görüşlerinin yansıtmamakta olup, içerik ile ilgli tek sorumluluk YEKON'A aittir.